Persberichten
Op donderdag 8 april vond het Koplopersymposium plaats: een afsluitende talkshow waarbij 20 Koplopers, waaronder De Drie Gezusters, duurzame initiatieven deelden en het certificaat voor het Koploperproject 2020-2021 in ontvangst namen.
Bekijk persbericht >
De horeca zit al maandenlang op slot. Achter de gesloten deuren van De Drie Gezusters in Groningen wordt echter doorgewerkt. Niet achter de tap, maar het personeel is aan het verbouwen en pleegt onderhoud.
Bekijk persbericht >
Kies deze kerst een duurzame kerstboom: nu de gezelligheid, straks een mooiere wereld. Dankzij BeterBoompje en Lowlander Bier zijn er over tien jaar geen wegwerpkerstbomen meer.
Als het aan kroegbaas Laurens Meyer (60) ligt, kun je straks bij De Drie Gezusters in Groningen een biertje drinken op een terras van twee verdiepingen. Het ontwerp lag zelfs al een tijdje klaar, al waren de plannen voor het dubbele terras in 2017 slechts een 1 aprilgrap.
Bekijk persbericht >
Het bierpakket met twee zelfgebrouwen bieren en een eigen glas is vanaf nu verkrijgbaar bij het Grand Café & Terras en de Groningen Store op de begane grond in het Forum.
Bekijk persbericht >
Nieuwe omstandigheden vragen om een nieuwe aanpak. De Drie Gezusters mist haar medewerkers en gasten enorm. Toch houden de drie zussen de moed erin en kiezen ze ervoor om een andere koers te gaan varen. Het Grand Café & Terras is vanaf april geopend voor afhalen en bezorging in de stad Groningen.
Bekijk persbericht >